Kontakt - Sfipaddan

2 Comments

 1. Chantal Olsson

  maj 22, 2015 at 10:10

  Hej!

  Jag heter Chantal och jobbar för appen Skriv och Läs. Skriv och Läs är en app som barn mellan 3-10 år kan använda för att lära sig att läsa genom att skriva. Appen har nu släppts i en pro-version i Sverige som är speciellt framtagen för förskolor och skolor. Om ni tycker det skulle vara intressant att skriva om vår app får du gärna höra av till co@writereader.com så kan jag skicka mer information.

  Här är länkarna till gratis-versionen och pro-versionen.

  https://itunes.apple.com/se/app/skriv-och-las/id590707197?mt=8

  https://itunes.apple.com/se/app/skriv-och-las-pro/id968648121?mt=8

  Ha en bra dag!

  Vänligen,
  Chantal

  Reply

  • Jan-Erik Nowacki

   februari 26, 2016 at 12:52

   Hej Chantal!
   I år skall vi på Lidingö-Långängen Rotary ägna oss speciellt åt integrationsfrågan. Jag tycker att det vore mycket intressant att få höra mer om alla appar som finns och om deras fördelar och nackdelar. Tror du att du eller någon annan skulle kunna hålla ett föredrag om det? Vi bjuder gärna på lunch på Foresta på Lidingö på måndagar kl 12.
   Jag har telefon 0707 436221
   MVH
   Jan-Erik

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Prenumerera på Sfipaddan via Email

Skriv in din e-postadress i fältet nedan för att prenumerera på Sfipaddan och få notiser när nya inlägg görs via e-post.

Gör som 1 153 andra, prenumerera du med.

Facebook

Twitter

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Nio appar för att lära sig svenska

  Pinned: 23 Feb 2015
 • Sfichatt: ett nytt och annorlunda lärarrum!

  Pinned: 15 Feb 2015
 • Sfipaddan.se behöver din hjälp!

  Pinned: 6 Oct 2014
 • Sfipodd: gratis poddradiotjänst för sfi-studerande + intervju med projektledaren Olga Carlberg.

  Pinned: 14 Sep 2014
 • I detta inlägg presenterar jag ett urplock av de sfi-bloggar som finns ute på nätet (de flesta har jag hittat i olika Facebook-grupper). Det har blivit populärt att ha en klassblogg för att publicera all möjlig information till sina elever. Har du planer på att starta en egen blogg för er klass? Då kan detta inlägg vara bra, för att se hur andra byggt upp sina bloggar för att få idéer eller inspiration.

  Pinned: 4 Sep 2014
 • Två gratisverktyg för skärmdumpar och filmer

  Pinned: 13 Aug 2014
 • I det femte avsnittet av Sfi-podden med livshistorier berättar Moe Asraei sin historia. Moe är 29 år, han flyttade från England när han var 10 år och har sedan dessa bott i bland annat Dubai och Iran. Nu bor han i Sverige dit kärleken förde honom. Moe berättar om sina erfarenheter av att bo, resa, arbeta och studera i olika länder.

  Pinned: 9 Jun 2014
 • Tidigare har det största fokuset varit på appar som går att använda i undervisningen. Detta inlägg är mer inriktat på vilka appar pedagoger kan använda för att förenkla eller utveckla undervisningen. Jag har tidigare satt ihop detta paket till kunskapsplattan.se, så ni hittar även paketet där. Självklart finns det ännu fler användbara appar som pedagoger kan använda men med dessa nio bör ni kunna göra det mesta med era iPads som filmklipp, dokument, presentera,lagra filer osv.

  Pinned: 24 May 2014
 • Prenumerera på Sfipaddans nyhetsbrev!

  Pinned: 20 May 2014
 • Josefin Barkelius

  Pinned: 17 May 2014