sfipaddan firar ett år!
Video

Sfipaddan firar ett år!

Sfipaddan.se

Sfipaddan.se startades i februari förra året, så det kanske är ett lite sent firande, men bättre sent än aldrig. Inledningsvis var syftet med bloggen/hemsidan att skriva ner mina tankar och idéer från den tiden jag var projektledare över ett iPadprojekt inom Sfi. Detta för kunskapen och idéerna skulle förevigas och delas vidare.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Responsen

Jag hade aldrig kunnat förvänta den positiva respons sfipaddan fått under året som gått. När Sfipaddan startades fanns det väldigt få hemsidor/bloggar som berörde Sfi, där tips och andra idéer spreds. Det har hänt mycket under året som gått! Genom alla statsbidragen som skolverket delat ut har det dykt upp mängder av hemsidor/bloggar med fantastiskt sfi-relaterat innehåll.

Framtiden

Jag är tyvärr inte längre aktiv inom sfi (arbetar som IT-tekniker) mer än som åskådare vilket gör att det blivit svårare och svårare att skapa inlägg med detaljerade arbetsätt med iPaden som verktyg inom sfi. Detta betyder inte att jag kommer sluta försöka! 🙂 På senare tid har sfipaddan mer och mer omvandlats till en informationskanal där jag snappar upp intressanta nyheter inom Sfi-världen och omvandla dem till innehållsrika/kvalitativa inlägg. Exempel på dessa är inläggen om Sfichatt och Sfipodden. Detta är något jag kommer att fortsätta med i framtiden men jag är även väldigt intresserad av att ta del av era erfarenheter och idéer! Bidra gärna genom att tipsa mig om nyheter eller ge förslag på framtida inlägg genom att kontakta mig!

Det är era positiva kommentarer och feedback som gör att jag fortsätter att skriva inlägg på Sfipaddan. Tack till er alla!

Med vänliga hälsningar
Niclas Vestlund

Share this Story

Related Posts

2 Comments

 1. Calle

  mars 6, 2015 at 19:47

  En får gratulera till en bra sida och ett bra projekt! Tack för alla tips och råd!

  Reply

  • Niclas Vestlund

   mars 6, 2015 at 19:51

   Tack Calle, synd vi inte kunde fortsätta att utveckla SFI med iPads 😉

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Prenumerera på Sfipaddan via Email

Skriv in din e-postadress i fältet nedan för att prenumerera på Sfipaddan och få notiser när nya inlägg görs via e-post.

Gör som 573 andra, prenumerera du med.

Följ Sfipaddan på Twitter

Flipped Classroom – det omvända arbetssättet