Utvecklare söker Sfi-pedagog för att utveckla Sfi-app!
App, SFI
Utvecklare söker Sfi-pedagog för att utveckla Sfi-app!

Utvecklare söker Sfi-pedagog för att utveckla Sfi-app!

Har du alltid velat vara med i utvecklingen av en app? Nu har du chansen! Det hela började med att jag och Morgan Sundin började diskutera på ett av Sfipaddans inlägg på Facebook. Efter en stunds disskusioner fram och tillbaka om iPad, iOS och Android. Kom det fram att Morgan var en utvecklare som gärna utvecklar en Sfi-App till både Android och iOS (iPad). Det han saknade var en SFI-pedagog att utbyta idéer med. Jag bad därför Morgan att skriva ner sina tankar och skicka till mig så kunde jag göra en lite intresseförfrågan på Sfipaddan. Sagt och gjort, här nedan kan ni läsa om Morgan och hans idéer.

Kort om utvecklaren Morgan Sundin

Hej, jag heter Morgan Sundin och är en frilansande applikationsutvecklare. Började tidigt som 8 år gammal att intressera mig för att spela datorspel som snabbt gick över i ett intresse för att även utveckla dom. Studerade senare vid Mälardalens Högskola 2002-2007 för att utveckla mig vidare inom Data/IT/Systemutveckling, därefter tog jag direkt ett arbete som Systemutvecklare på Webbstudion Eskilstuna Kuriren där jag arbetade med att utveckla affärslösningar via webben, webbsidor, databaser och mobil appar. Senare bytte jag arbetsplats till Katrineholms Kommun för att efter ett tag tillslut besluta mig för att satsa på eget.

“Söker SFI-pedagog med erfarenhet av undervisning med padda”

Har nu en idé om att tillsammans med en SFI lärare som har erfarenhet av undervisning med just padda att utveckla en utbildningsapplikation för SFI. Då jag har hört att det faktiskt finns ett fåtal i utbudet inom området för både IOS och Androida enheter, vilket gör mig till ett ypperligt verktyg som har erfarenheten av denna utveckling.

Tillsammans med en SFI-lärare skapar vi en applikation skräddarsydd för SFI till både iOS och Androida enheter. Vet att det finns många lärare som sitter på många idéer om hur apparna borde fungera men inte har utvecklingsmöjligheterna, men nu har ni det så kontakta mig via e-post om ni känner att ni har fortsättningen på denna historia. Denna utveckling skulle ske genom e-postkonversation i första hand, om inte läraren bor i Södermanlands län då vi även kan ha vissa möten för diskussion.

Allt jag utvecklar och vad jag utvecklar finner ni på http://www.iridiumiris.se.
Mailadress: iridiumiris@live.se.

Med Vänliga Hälsningar
/Morgan Sundin
Sprid gärna detta vidare genom att gilla/dela på Facebook/Twitter/Google+ så vi får fler appar utvecklade med Sfi i åtanke! 
Share this Story

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Prenumerera på Sfipaddan via Email

Skriv in din e-postadress i fältet nedan för att prenumerera på Sfipaddan och få notiser när nya inlägg görs via e-post.

Gör som 1 153 andra, prenumerera du med.

Följ Sfipaddan på Twitter

Pinterest

Flipped Classroom – det omvända arbetssättet

Facebook

Twitter

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Nio appar för att lära sig svenska

  Pinned: 23 Feb 2015
 • Sfichatt: ett nytt och annorlunda lärarrum!

  Pinned: 15 Feb 2015
 • Sfipaddan.se behöver din hjälp!

  Pinned: 6 Oct 2014
 • Sfipodd: gratis poddradiotjänst för sfi-studerande + intervju med projektledaren Olga Carlberg.

  Pinned: 14 Sep 2014
 • I detta inlägg presenterar jag ett urplock av de sfi-bloggar som finns ute på nätet (de flesta har jag hittat i olika Facebook-grupper). Det har blivit populärt att ha en klassblogg för att publicera all möjlig information till sina elever. Har du planer på att starta en egen blogg för er klass? Då kan detta inlägg vara bra, för att se hur andra byggt upp sina bloggar för att få idéer eller inspiration.

  Pinned: 4 Sep 2014
 • Två gratisverktyg för skärmdumpar och filmer

  Pinned: 13 Aug 2014
 • I det femte avsnittet av Sfi-podden med livshistorier berättar Moe Asraei sin historia. Moe är 29 år, han flyttade från England när han var 10 år och har sedan dessa bott i bland annat Dubai och Iran. Nu bor han i Sverige dit kärleken förde honom. Moe berättar om sina erfarenheter av att bo, resa, arbeta och studera i olika länder.

  Pinned: 9 Jun 2014
 • Tidigare har det största fokuset varit på appar som går att använda i undervisningen. Detta inlägg är mer inriktat på vilka appar pedagoger kan använda för att förenkla eller utveckla undervisningen. Jag har tidigare satt ihop detta paket till kunskapsplattan.se, så ni hittar även paketet där. Självklart finns det ännu fler användbara appar som pedagoger kan använda men med dessa nio bör ni kunna göra det mesta med era iPads som filmklipp, dokument, presentera,lagra filer osv.

  Pinned: 24 May 2014
 • Prenumerera på Sfipaddans nyhetsbrev!

  Pinned: 20 May 2014
 • Josefin Barkelius

  Pinned: 17 May 2014